Handelsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Platwerk. 

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Platwerk. 

Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Platwerk. 

Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Platwerk side, er denne af vejledende art. Platwerk indestår for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning.

Levering af varer fra Platwerk anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med Post Danmark efter gældende takster. Leveringstid 2-3 dage

Risikoen for varer købt af Platwerk overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet. Reklamation Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Platwerk, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Platwerk.

Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode Platwerk har stillet dig i udsigt.

Platwerk yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. 

Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Ingen personlige oplysninger der registreres på sitet, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Platwerk. I forbindelse med elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem YourPay

I Platwerks webshop har du mulighed for at betale med Dankort, Visa og Mastercard. Alle priser i Platwerks webshop er inkl. moms, men ekskl. porto/fragt til valgt adresse i Danmark